Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

FW: Ποιά κομμάτια κρέατος είναι ιδανικά για βραστά και ποιά για ψητά;

 

 

Feed: 13tro-ma-ktiko
Posted on: Sunday, September 30, 2012 3:57 AM
Author: noreply@blogger.com (tromaktiko)
Subject: Ποιά κομμάτια κρέατος είναι ιδανικά για βραστά και ποιά για ψητά;

 

Κότσι, ποντίκι, στηθοπλευρά, καπάκι, σβέρκος και λάπα είναι καταλληλότερα για βράσιμο, ενώ φιλέτα, μπριζόλες, κόντρα...

σπάλα και σπαλομπριζόλες είναι προτιμότερο να ψήνονται σε σχάρα ή φούρνο.

Καλή σας όρεξη!



View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου